Referenties
Afbeelding15 Anderen over Hans Biesheuvel
"Hans Biesheuvel is naast een zeer gedreven en deskundig project/programmamanager een bijzonder betrokken people manager. Over een periode van vele jaren heb ik Hans leren kennen als een projectmanager waarbij projecten (vrijwel) altijd binnen tijd en budget worden opgeleverd. Hij heeft oprecht oog en aandacht voor de 'mens' achter de stakeholders in een project."
Hans van Noord, business analist van JH van Noord Consultancy
"Hans stuurt goed op deadlines, budget en functionaliteit en escaleert tijdig om de afspraken te halen".
Edwin de Weerd, directeur PPI Rabobank Nederland
 Afbeelding16
"Hans is een zeer betrokken projectleider die op een prettige manier het project in de juiste richting stuurt. Hij voelt feilloos aan wanneer bijsturing in een project noodzakelijk is, wanneer extra ondersteuning of overleg nodig is, of juist op welke momenten hij de projectleden zelfstandig hun werk moet laten doen. HIerdoor is ieder projectlid bereid net dat stapje extra te doen. Hans doet al het mogelijke om een project succesvol af te ronden en is daartoe ook bereid om oplossingen te kiezen die in eerste instantie niet voor de hand liggen. Hij staat hierbij open voor de inzichten van anderen. Dit alles maakt Hans een uitstekende projectleider met wie ik in te toekomst graag weer in een project zou willen samenwerken."
Linda Langeveld, Freelance business analist bij Evides
 Afbeelding21 "Hans has very good insight in how to reach goals in political highly sensitive situations. Even when I wasn't his collegue he gave me room to grow in my role in his project."

Peter Ammerlaan, Business & app architect at DSWWT

Afbeelding17

"Hans is een degelijke projectmanager die ik de sturing over grote en complexe programma's en projecten kon toevertrouwen. Ik vind hem vooral sterk in het motiveren en aansturen van de projectmedewerkers, waarbij hij een goede balans vindt tussen zacht op de relatie maar hard op de inhoud".
Marinus Spaan, programmamanager Achmea

Afbeelding18 Afbeelding19

 

Afbeelding20